Ljeto na imanju Salaj

Pripreme za Božićnu Čaroliju

Ljeto je u punom zamahu, a dok većina ljudi uživa u morskim radostima, ekipa na imanju Salaj radi punom parom kako bi pripremila našu poznatu manifestaciju “Božićna čarolija svjetla by Salaj”.

Svake godine, tijekom ljeta, krećemo s pripremama kako bismo osigurali da sve bude savršeno za blagdane. Ovdje ćemo vam predstaviti što se sve radi na imanju tijekom ljeta.

Održavanje Biljaka i Uređivanje Okoliša

Stalno brinemo se za našu bogatu vegetaciju. Često kosimo travu, održavamo biljke i uređujemo okoliš kako bi imanje izgledalo besprijekorno. Naša ekipa marljivo radi kako bi svaka biljka bila zdrava i lijepa, stvarajući savršenu kulisu za svjetlosne instalacije.

Obnova i Održavanje Infrastrukture

Ljeto je idealno vrijeme za obnovu i održavanje infrastrukture na imanju. Obnavljamo stare ograde i postavljamo nove tamo gdje je to potrebno. Također, uređujemo i bojimo drvene kućice koje služe kao štandovi na božićnom sajmu. Isto tako, uredili smo i zakopali kilometre kabela kako bi sve bilo spojeno strujom, osiguravajući da nema prekida svjetla kada manifestacija počne. Naš cilj je da sve bude savršeno kada posjetitelji stignu.

Novi Ulaz kod Blagajni

Ove godine smo uredili novi ulaz kod blagajni kako bismo olakšali ulazak posjetiteljima i smanjili gužve. Novi ulaz će biti širi i funkcionalniji, a blagajne će biti postavljene tako da omogućavaju bržu i efikasniju uslugu. Želimo da vaš dolazak na imanje bude što ugodniji i bez stresa.

Postavljanje Svjetlosnih Instalacija

Naravno, jedan od najvažnijih zadataka je postavljanje svjetlosnih instalacija. Naša ekipa postavlja preko 5 milijuna lampica po cijelom imanju, kreirajući bajkovite prizore koji očaravaju sve generacije.

Svaka instalacija zahtijeva pažljivo planiranje i izvedbu kako bi sve izgledalo savršeno.

Kreativni Radovi

Osim svjetlosnih instalacija, naši kreativci rade na izradi novih drvenih figura i božićnih ukrasa. Ove godine dodali smo nove figure Martina Reichmanna, uključujući herolda koji najavljuje čaroliju svjetla. Svaka figura je pažljivo izrađena kako bi dodala poseban šarm našem imanju. Novost su i nove svjetlosne figure snjegovića, nove lampice i velike svjetleće kugle koje će ukrašavati imanje.

Planiranje Programa

Ne zaboravljamo ni na zabavni dio programa. Planiramo programe, nastupe i predstave za cijelu obitelj. Također, organizirati ćemo kreativne⁷ radionice za djecu gdje će moći izrađivati božićne ukrase. Svake večeri, posjetitelji će moći uživati u spektakularnom svjetlosnom showu i vatrometu. Za sve navedeno potrebna je detaljna priprema.

Dok ljeto još traje, mi već s nestrpljenjem iščekujemo zimu i početak naše “Božićne čarolije svjetla”.

Pridružite nam se ove godine i doživite nezaboravnu blagdansku čaroliju u Grabovnici pokraj Čazme.

Naše imanje je otvoreno za posjetitelje od 29. studenog do 8. siječnja. Dođite i postanite dio naše magične priče!

Za više informacija, posjetite našu Facebook, Instagram ili TikTok stranicu ili nas kontaktirajte na imanjesalaj@gmail.com ili +385 (0)91 110-0310.

Vidimo se uskoro na imanju Salaj! 🌟✨